Uuden apteekin perustaminen

Uusi apteekkari on lääkehoidon asiantuntija. Hänet on koulutettu lääkkeiden asiantuntijaksi ja toimimaan eettisesti oikein. Proviisori tarvitsee vuosien käytännön kokemuksen lääkkeiden myymisestä, ennen kuin ovet apteekkariksi voivat aueta. Uusi apteekkari joutuu hyppäämään palkansaajasta yrittäjäksi. Samalla kun hänestä tulee liiketoiminnan johtaja, hänestä kuoriutuu myös henkilöstön johtaja.

Olemme kehittäneet vuosien varrella palvelun, jonka avulla uuden yrityksen kaikki perustamiseen liittyvät asiat tulevat varmasti tehdyiksi. Palvelun avulla autamme aloittavaa yrittäjää tekemään kaikki paperityöt oikein ja ymmärtämään niiden merkityksen mm. verottajan, pankin, vakuutusyhtiöiden ja muiden viranomaisten toiminnan kannalta. Sovimme myös, mitkä asiat jätetään meidän tai jonkun muuan tahon hoidettavaksi.

Uudelle yrittäjälle on näiden lisäksi olennaista ymmärtää liiketoiminnan logiikka, rahan riittävyys ja perusasiat kannattavuudesta. Siksi teemme kaikille asiakkaillemme laskelmat, joilla kartoitetaan toiminnan kannattavuus.

 

Ota yhteyttä, kun haluat siirtyä turvallisin mielin apteekkiyrittäjäksi!